Foto: Susanne Kronholm

Webbinarium om Stärkta bibliotek

Vi har fått i uppdrag av regeringen att genomföra en treårig satsning för att stärka biblioteksverksamheten i Sverige. Årets ansökningsomgång är mellan 7 mars och 4 april. Med anledning av detta anordnar vi ett webbinarium torsdag den 31 januari. Välkommen att delta!

Torsdag 31 januari kl. 10:00-11:00

Du behöver inte anmäla dig i förväg. För att delta räcker det med att du klickar på länken nedan några minuter innan och kontrollerar att ljud och teknik fungerar:

Länk till webbinariet om Stärkta bibliotek

Under webbinariet får du en sammanfattande bild av Stärkta bibliotek 2018, och dessutom information om ansökningsförfarandet samt information om vem som kan söka och för vad, riktlinjer och prioriteringar för år två, 2019. Därefter blir det en öppen frågestund via chatt med våra handläggare.

Om du inte har möjlighet att delta vid sändningstillfället kan du ta del av en inspelning som vi lägger upp på webbsidan efteråt. Du kommer även att kunna läsa frågorna och svaren från chatten i efterhand.

Folkbiblioteken är i fokus för satsningen och år 2018-2020 får vi 225 miljoner kronor per år att fördela i syfte att öka utbudet och tillgängligheten till biblioteksverksamhet i hela landet.

KONTAKT

Nina Ström
Handläggare
Telefon: 08 519 264 02
nina.strom@kulturradet.se

Peter Björkman
Handläggare
Telefon: 08 519 264 59
peter.bjorkman@kulturradet.se


 

Header logo