Till navigation Till innehåll
26 januari

Webbinarium Kulturrådet och Konstnärsnämnden om tredje krisstödet

Är du osäker på om du ska söka stöd från oss eller Konstnärsnämnden? På tisdag 26 januari 12.00-12.40 håller vi ett webbinarium tillsammans med Konstnärsnämnden. Då kan du ställa frågor till oss och få information om de olika stöden.

Medverkande:
Bongi MacDermott, enhetschef kommunikation och omvärld
Greta von Rosen Stövind, jurist
Louise Dahlgren, handläggare bild och form från Konstnärsnämnden

Länk till webbinariet: https://bit.ly/3sA16VE

Att delta i våra webbinarier är ett bra sätt att få den support du behöver för att göra bra ansökningar och redovisningar. Webbinarierna är gratis och alla som vill är välkomna att delta. Avsnitten spelas också in så att du kan titta på dem i efterhand.

Så här deltar du i våra webbinarium

Du kan ansluta till våra webbinarier via appen Teams eller via webben. Om du inte har Teams i din organisation är det enkelt att ansluta via webben:

  • Klicka på möteslänken eller klistra in den i adressfältet på en webbläsare.
  • I din webbläsare får du förslaget att öppna Microsoft Teams. Klicka på "Avbryt" om det dyker upp ett pop-up fönster och välj ”Titta på webben istället”.
  • Om du får ytterligare en uppmaning att logga in på Teams, klicka på länken ”Join anonymously”. Du kan ange ditt namn senare om du vill.

Ställ frågor via chatten

  • Varken vi eller andra deltagare kan se eller höra dig. Du kommunicera med oss via ”Frågor och svar”. Skriv gärna in ditt namn så att moderator och deltagare kan se vem som frågar/kommenterar. Du behöver bara ange ditt namn en gång, men om du sen vill ställa en fråga anonymt så kan du bocka för rutan ”Publicera som anonym”.
  • Under fliken ”Mina frågor” kan du se dina egna kommentarer. De blir synliga för andra deltagare när moderatorn har publicerat dem. Moderatorn kan också välja att svara dig privat, utan att publicera för alla.
  • Under fliken ”Aktuella” kan du se alla frågor från deltagarna som publicerats och eventuella svar från moderator/presentatör.

 

Laddar...