Till navigation Till innehåll
Bild för - marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash.jpgBild för - marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash.jpgBild för - marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash.jpg

Foto: Marcela Laskoski.

MusicAIRE – innovativ återhämtning för Europa

European Music Council och Inova+ ska lansera ett nytt stöd för musiksektorn för en grön, digital och hållbar utveckling efter covid-19-pandemin.

Programmets första utlysning är planerad till januari 2022, en andra utlysning är planerad till hösten 2022. Projekt kan få stöd upp till 55 000 euro och kan som längst pågå i tolv månader. Sammanlagt har programmet en budget på 2,2 miljoner euro.  

MusicAIRE är delfinansierat av Music Moves Europe som är en del av Kreativa Europa.  

Enkät inom MusicAIRE

Projektet vill ha en nära dialog med musiksektorn och önskar få in önskemål och tankar kring vilket typ av stöd som främst uppfyller musiksektorns behov. 

Enkäten är öppen för alla inom musiksektorn fram till den 1 november.

Fyll i enkäten här 

 

MusicAIRE Think-tanks

Nu finns en öppen utlysning till representanter inom musiksektorn om aktivt deltagande i think-tanks. Gruppen kommer att diskutera svaren på enkäten som var riktad till musiksektorn och föra fortsatta samtal kring stödets utformning. Träffarna kommer att äga rum 18 november och 16 december klockan 10.00–13.00.

Anmälan om att delta är öppen fram till den 4 november.

Anmäl dig här för att delta i think-tanks (Begränsat antal platser)


Läs mer

Läs mer om MusicAire

Läs pressmeddelandet för lanseringen av MusicAIRE

Läs mer om Music Moves Europe

+ + +