Till navigation Till innehåll
Fyll på med Barn- och ungdomsbokskatalogen 2019/20.Fyll på med Barn- och ungdomsbokskatalogen 2019/20.Fyll på med Barn- och ungdomsbokskatalogen 2019/20.

Barn- och ungdomsbokskatalogen 2019/20.

Fyll på med fler kataloger

Läslovet är över, men vår katalog som tipsar om barn- och ungdomsböcker räcker länge. Fyll på med fler exemplar eller beställ för första gången. I katalogen presenteras böcker från det senaste årets utgivning, valda av en urvalsgrupp med experter på barn- och ungdomslitteratur. Du hittar också böcker på flera olika språk, artiklar, intervjuer och pyssel.

Katalogen lyfter fram läsning för såväl de riktigt små barnen som ungdomar och unga vuxna. Ambitionen är att det ska finnas något för alla.

– När lusten får bestämma har fantasin inga gränser. Det vill vi slå ett extra slag för genom läsaktiviteten Väck boken! som lanseras i årets katalog, berättar Henriette Zorn, projektledare/redaktör för katalogen.

Beställ katalogen gratis

Läs mer om Väck boken! 

Teman på webbplatsen

Den här artikeln ingår i temat Väck läslusten! På våra temasidor vill vi sprida kunskap och inspiration genom att levandegöra våra bidrag och främjande verksamhet.

Väck läslusten!