Till navigation Till innehåll
Ändrade förutsättningar för många verksamheter och projekt.Ändrade förutsättningar för många verksamheter och projekt.Ändrade förutsättningar för många verksamheter och projekt.

Många verksamheter och projekt påverkas.

Ansökningar kan kompletteras två veckor efter sista ansökningsdag

Under våren är det sista ansökningsdag för en rad av våra bidrag. Vi ser att situationen med covid-19 påverkar verksamhet och projekt inom ansökningsomgångarna. Därför kan ansökningarna inom våra ordinarie utlysningar, som kommit in under respektive ansökningsperiod, kompletteras under två veckor efter sista ansökningsdag.

Observera att detta inte gäller för ansökningar inom stödpaketet till kulturen.
Läs mer om stödpaketet till kulturen

Två veckor att komplettera

För att Kulturrådet ska kunna påbörja arbetet och få en bild av de olika ansökningsomgångarna så snabbt som möjligt kommer sista ansökningsdag inom våra ordinarie utlysningar att kvarstå som annonserat. Men tills vidare kan ansökningar, som kommit in under ansökningsperioden, kompletteras under två veckor efter sista ansökningsdag. Vi vill på detta sätt ge er möjlighet att anpassa er till den nya situationen.

Vi kommer mycket troligt att ha ett behov av vidare dialog och individuella beslutsdatum eftersom det i nuläget är svårt att förutse utvecklingen för både verksamheter och projekt.

Skicka kompletteringarna till kulturradet@kulturradet.se. I mejlets ämnesrad ska ni skriva ”komplettering”, ange ärendenummer och skriva ”corona”.