Till navigation Till innehåll
Satsningar på digital kompetens och utveckling är en stark tendens i Stärkta bibliotek-ansökningarna. Foto: Susanne KronholmSatsningar på digital kompetens och utveckling är en stark tendens i Stärkta bibliotek-ansökningarna. Foto: Susanne KronholmSatsningar på digital kompetens och utveckling är en stark tendens i Stärkta bibliotek-ansökningarna. Foto: Susanne Kronholm

Satsningar på digital kompetens och utveckling är en stark tendens i Stärkta bibliotek-ansökningarna. Foto: Susanne Kronholm

Webbinarium om Stärkta bibliotek

Välkommen att delta i ett webbinarium om bidraget Stärkta bibliotek! Vi berättar om vad som har hänt sedan förra omgången och vilka ansökningar vi gärna vill uppmuntra år 2020 för att uppfylla syftet med bidraget. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor om stort och smått gällande Stärkta bibliotek.

Torsdag 20 februari kl 10–11

Det är sista året med Stärkta bibliotek och ansökningstiden närmar sig. Under ansökningsperioden 5 mars–2 april kan kommuner söka bidrag för att öka utbud och tillgänglighet till folkbiblioteksverksamhet i hela landet.

Det behövs ingen anmälan i förväg. För att delta räcker det med att du klickar på länken nedan några minuter innan start och kontrollerar att ljud och teknik fungerar.

Länk till webbinariet om Stärkta bibliotek.

Det kommer också att finnas möjlighet att titta på webbinariet i efterhand på vår webbplats.

Läs mer

Stärkta bibliotek

Väl mött!