Till navigation Till innehåll
Bild för - KUR_26_rosa1_gul_RGB.jpgBild för - KUR_26_rosa1_gul_RGB.jpgBild för - KUR_26_rosa1_gul_RGB.jpg

Projektförändringar i Skapande skola

Behöver ni ändra eller förlänga bidragets projektperiod? Eller har ni tvingats ställa in projekt? Det här gäller när projekten förändras.

Ändringar

Så länge projekten inte förändras avsevärt från ansökan och sker inom bidragets syfte och villkor behöver ni inte meddela oss. Ni kan prioritera om och justera i både målgrupp och innehåll. Till exempel om projekt riktats till annan årskurs eller till fler årskurser. Samma sak om en kulturaktör blivit sjuk och ersätts med en annan inom samma konstområde.

Om förändringarna däremot avviker avsevärt från ansökan med helt nya projekt måste ni kontakta oss via e-post. Skriv in ”förfrågan om projektändring” + ärendenumret i ämnesrubriken. Använd den här adressen: skapandeskola@kulturradet.se

Förlängning av projekttid

Projekten ska genomföras innan de redovisas, det vill säga det går bra att genomföra de projekt ni inte hunnit med tidigt på det nya läsåret. Ni behöver inte meddela oss detta. Samtliga projekt måste vara genomförda och betalda innan det är dags att redovisa. Redovisningen av bidraget 22/23 är öppen 31 augusti – 28 september 2023. 

Vid särskilda skäl och i undantagsfall är det enligt bidragets villkor möjligt att förlänga hela projektomgången med ett år. I de fallen redovisas bidrag som gavs för läsåret 22/23 under hösten 2024. Då kan projekten genomföras under hela nästkommande läsår.