Open call för APAP i New York

Open call för möjlighet att presentera sin konstnärliga verksamhet för programläggare under scenkonstmässan APAP i New York i januari.

Logotyp: APAP.Kulturrådet och Konstnärsnämnden arrangerar ett möte mellan amerikanska programläggare och svenska scenkonstnärer under den internationella scenkonstmässan APAP som pågår i New York 10-14 januari 2015.

Fram till den 3 oktober tar vi emot anmälningar genom ett Open call. Därefter görs ett urval av Irene Hultman Monti, dansare, koreograf, föreläsare och producent baserad i New York City samt varsin representant för referensgruppen inom dansområdet på Kulturrådet och Konstnärsnämndens internationella dansprogram.

Skicka in en presentation om din/er konstnärliga och internationella verksamhet samt en länk till rörligt material till apap@kulturradet.se. Glöm inte att ange kontaktuppgifter. Krav för deltagande är att du/ni har stöd från Kulturrådet eller Konstnärsnämnden, samt att det finns minst ett verk för turné 2015 eller 2016.

Den 14 oktober offentliggörs vilka som valts ut för att delta under presentationen. Som tidigare år kan samtliga aktörer inom scenkonstområdet som har stöd från Kulturrådet och Konstnärsnämnden delta i den samordning som myndigheterna genomför under mässan.

KONTAKT

Elin Norquist
Projektledare, Kulturrådet
elin.norquist@kulturradet.se

Anneli Strömqvist
Handläggare, Konstnärsnämnden
anneli.stromqvist@konstnarsnamnden.se

Header logo