Kom och säg hej på Kulturskoledagarna!

20-22 mars drar Kulturskoledagarna igång på Quality Hotel Friends i Solna. Kulturskolecentrum är på plats, kom och säg hej i vår monter under onsdagen eller lyssna på vårt seminarium under torsdagen!

Kulturskoledagarna arrangeras av Kulturskolerådet och i årets program finns flera intressanta inslag. Inger Carlonberg, ordförande Kulturskolerådet, hälsar välkommen tillsammans med Kulturrådets generaldirektör Staffan Forssell och Katrien Vanhaverbeke, chef för Lokal och regional utveckling på SKL.

Konferensen inleds med att den nya Kulturministern Amanda Lind pratar om den nationella politiken för Kulturskolan och därefter följer ett program med Kulturskolan i Europa och gott om tid för mingel.

Under torsdagens seminariepass kommer vi från Kulturskolecentrum bland annat prata om vår kartläggning av kulturskolornas kompetensbehov och om kulturskolornas utvecklingsbehov ur ett mer generellt perspektiv. Dessutom berättar vi lite om vad som är på gång på Kulturskolecentrum och visar lite om nyheter som kommer i vår på Kulturskolecentrums nya webb.

Vi ses där!

KONTAKT

Jenny Löfström Ellverson

Verksamhetsansvarig

Telefon: 08 519 264 29
jenny.lofstrom@kulturradet.se

 

Linda Söderberg

Kommunikatör
Telefon: 08-519 264 26

linda.soderberg@kulturradet.se

Header logo