Till navigation Till innehåll
Uppträdande på scen med dansare. En man i orangea kläder kastar sig upp i luften.Uppträdande på scen med dansare. En man i orangea kläder kastar sig upp i luften.Uppträdande på scen med dansare. En man i orangea kläder kastar sig upp i luften.

Läs om vår verksamhet varje månad.

Kulturrådets nyhetsbrev

Kulturrådet ger ut sex nyhetsbrev som uppdaterar dig kring olika delar av vår verksamhet. Välkommen att prenumerera!

Kulturrådets nyhetsbrev

I vårt samlande nyhetsbrev kan du läsa de senaste nyheterna om våra uppdrag och bidragsfördelningar, artiklar om verksamheten, debattinlägg med mera. Nyhetsbrevet kommer ut en gång i månaden.

Prenumerera på Kulturrådets nyhetsbrev

Kreativa Europa

Nyhetsbrevet från Kreativa Europa informerar dig om EU-programmet, vilka stöd du kan söka och annat som rör EU:s kulturpolitik och internationellt samarbete och utbyte. Nyhetsbrevet kommer ut cirka en gång i månaden.

Prenumerera på nyhetsbrev från Kreativa Europa

Kulturskolecentrum

Nyhetsbrevet från Kulturskolecentrum har fokus på kulturskolevärlden, vilka stöd du kan söka och annat som rör landets musik- och kulturskolor. Nyhetsbrevet kommer ut sex till åtta gånger per år.

Prenumerera på nyhetsbrev från Kulturskolecentrum

Läsfrämjande 

Läs om aktuella satsningar, forskning, goda exempel, rapporter och evenemang. Vi vill sprida kunskap och inspiration till hela läsfrämjarsverige! Nyhetsbrevet kommer ut varannan månad.

Prenumerera på nyhetsbrev om läsfrämjande

Skapande skola

Ta del av aktuella Skapande-skola frågor och annat relevant som rör kultur i skolan.

Prenumerera på nyhetsbrev från Skapande skola

Swedish Literature Exchange

I nyhetsbrevet från Swedish Literature Exchange hittar du information om våra bidrag till översättning, litterära evenemang och resor. Dessutom nyheter om vårt arbete med att främja svenk litteratur i världen, utveckling inom det litterära fältet i Sverige och evenemang som är intressanta för en internationell publik. Nyhetsbrevet kommer ut fyra gånger om året.

Prenumerera på nyhetsbrev från Swedish Literature Exchange

Laddar...