Till navigation Till innehåll

Webbinarier

Att delta i våra webbinarier är ett utmärkt sätt att få den support du behöver för att göra bra ansökningar och redovisningar. Webbinarierna är gratis och alla som vill är välkomna att delta.

Så här deltar du i våra webbinarier

Du kan ansluta till våra webbinarier via appen Teams eller via webben. Om du inte har Teams i din organisation är det enkelt att ansluta via webben:

  • Klicka på möteslänken eller klistra in den i adressfältet på en webbläsare.
  • I din webbläsare får du förslaget att öppna Microsoft Teams. Klicka på "Avbryt" om det dyker upp ett pop-up fönster och välj ”Titta på webben istället”.
  • Om du får ytterligare en uppmaning att logga in på Teams, klicka på länken ”Join anonymously”. Du kan ange ditt namn senare om du vill.

Ställ frågor via chatten

  • Varken vi i Skapande skola-gruppen eller andra deltagare kan se eller höra dig. Du kommunicera med oss via ”Frågor och svar”. Skriv gärna in ditt namn så att moderator och deltagare kan se vem som frågar/kommenterar. Du behöver bara ange ditt namn en gång, men om du sen vill ställa en fråga anonymt så kan du bocka för rutan ”Publicera som anonym”.
  • Under fliken ”Mina frågor” kan du se dina egna kommentarer. De blir synliga för andra deltagare när moderatorn har publicerat dem. Moderatorn kan också välja att svara dig privat, utan att publicera för alla.
  • Under fliken ”Aktuella” kan du se alla frågor från deltagarna som publicerats och eventuella svar från moderator/presentatör.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Du kan också mejla frågor som du vill att vi tar upp på ett webbinaium senast två veckor innan det sänds.

Mejla till: skapandeskola@kulturradet.se 

Läs mer

Informationsmaterial och inspelningar från tidigare webbinarier

Nästa webbinarium:
10 maj kl 10 om Skapande skolas bidragsbeslut 2022/23

+ + +