Till navigation Till innehåll

Informationsmaterial

Här samlar vi informationsmaterial, webbinarier och rapporter för dig som är huvudmannens kontaktperson för Skapande skola och för dig som vill veta mer om bidraget.

Informationsfilm inför redovisning av läsåret 2020/2021. Handläggare Lykke Pörtfors går igenom vanliga frågor som kan dyka upp när du ska redovisa. 

Kommande webbinarier

Läs om kommande webbinarier eller titta på något av de senast sända.

Kommande webbinarier

Inspelade webbinarier och presentationer

Webbmöte 27 januari: Skapande skola och corona

Den 27 januari 2021 arrangerade Kulturrådet ett webbmöte med fokus på frågor som rör Skapande skola och corona. Kulturrådets Skapande skola-handläggare svarade på frågor och berättade om hur huvudmän kan gå till väga om projekt, eller delar av projekt, behöver skjutas upp och förändras eller i värsta fall ställas in på grund av pandemin.

Under mötet berättade även Lena Fontin och Elisabeth Söder från Stockholm stad hur de har ställt om till mer digitala workshops och gav konkreta exempel och inspiration till nya sätt att arbeta. Nedan finns de två presentationer som delades under mötet.

Presentation Skapande skola och corona
Presentation från Stockholms stad

Mer information om Skapande skola och corona

Webbinarium inför ansökningsomgången läsåret 2021/2022

Den 7 januari 2021 arrangerade vi ett webbinarium om ansökan av Skapande skola läsåret 21/22. Vi gick igenom viktiga frågor, reviderade riktlinjer och ändringar i ansökningsblanketten. Här hittar du powerpoint-presentationen och inspelningen från webbinariet:

Powerpointpresentation
Powerpointpresentation

Vanliga frågor och svar inför redovisningen hittar du i vårt frågeforum

+ + +